Majalah desain
Majalah desain
Seni Umum

Flow With The Sprit Of Water

Seni Umum Sering lingkungan komunitas anu ema ku ayana gangguan antara diri- sareng intra-pribadi pangeusi anu nyababkeun huru-hara katingali sareng teu katingali di sakurilingna. Pangaruh teu sadar tina karusuhan ieu nyaéta pangeusi regresi kana kaayaan teu sabar. Agitation watek sareng siklik ieu mangaruhan awak, pikiran, sareng sumanget. Arca patung, panganten lalaki, ngabersihan, sareng nguatkeun positip "chi" positip hiji rohangan, fokus kana hasil anu pikaresepeun sareng damai. Kalayan perobahan halus di lingkunganana, masarakat dipandu nuju kasaimbangan antara realitas batin sareng eksternal.

Ngaran proyék : Flow With The Sprit Of Water, Ngaran desainer : Iutian Tsai, Nami Klién : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Seni Umum

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Désainer poé

Désainer anu paling hadé di dunya, seniman sareng arsiték.

Desain anu hadé pantes pangakuan hébat. Sapopoé, kami resep janten desainer anu luar biasa anu nyiptakeun desain asli sareng inovatif, arsitéktur luar biasa, fashion bergaya sareng grafis kreatif. Dinten ieu, kami nampilkeun anjeun salah sahiji désainer pinunjul Dunya. Pariksa portopolio desain anu meunang pangajén dinten ieu sareng nampi inspirasi desain sapopoé.