Majalah desain
Majalah desain
Patung Cahaya Kristal

Grain and Fire Portal

Patung Cahaya Kristal Disusun tina kai sareng kristal quartz, patung cahaya organik ieu nganggo kai anu berkah tinangtu ti stock cadangan tina kayu Jati. Digantungkeun puluhan taun ku panonpoé, angin, sareng hujan, kayu éta teras dibentuk tangan, berpasir, dibakar sareng parantos janten kapal kanggo nahan pencahayaan LED sareng nganggo kristal quartz salaku diffuser alami. 100% kristal quartz alami anu teu dianggo dianggo dina unggal patung sareng umurna kirang langkung 280 juta taun. Rupa-rupa téknik penamat kai kalebet cara nganggo Shou Sugi Ban metode ngagunakeun seuneu pikeun ngawétkeun sareng kontras warna.

Pencahyaan

Capsule

Pencahyaan Bentuk lampu Capsule ngulang bentuk kapsul anu kacida nyebar dina dunya modéren: obat-obatan, struktur arsitéktur, kapal angkasa, thermoses, tabung, kapsul waktos anu ngirimkeun pesen ka turunan mangtaun-taun. Éta tiasa janten dua jinis: standar sareng dipanjangkeun. Lampu aya dina sababaraha warna anu nganggo rupa-rupa tingkat transparansi. Ikat nganggo tali nilon nambihan pangaruh tina handmade kana lampu. Wangun universal nyaéta pikeun milih kesederhanaan pembuatan sareng produksi massa. Ngahemat dina prosés produksi lampu mangrupikeun kauntungan utami.

Paviliun

ResoNet Sinan Mansions

Paviliun ResoNet Pavilion ditugaskeun ku Sinan Mansions di Shanghai pikeun hajatan Taun Anyar Cina 2017. Éta paviliun samentawis ditambah lampu LED interaktif "resonet" anu napel dina permukaan jero. Éta migunakeun téknik Low-Fi pikeun ngabayangkeun frékuénsi résonansi anu alami di lingkungan alam, ku interaksi masarakat sareng elemen anu sakurilingna ditingali ku jaring LED. Paviliun nyaangan karajaan masarakat minangka réaksi pikeun rangsangan geter. Salian ti sémah tiasa sumping pikeun ngadamel hajat Festival Spring, éta ogé tiasa dianggo salaku pentas pagelaran.

Kantor Jasa

Miyajima Insurance

Kantor Jasa Konsep proyék nyaéta "nyambungkeun kantor sareng kota" ngamangpaatkeun lingkungan. Situs ieu ayana dina tempat dimana gambaran kota. Pikeun ngahontal éta rohangan ngawangun torowongan anu diadopsi, anu ngalangkungan tina gerbang lawang ka tungtung rohangan kantor. Garis kai siling sareng jurang hideung anu dipasang lampu sareng hawa penghawa hawa nekenkeun arah ka kota.

Korsi

Lollipop

Korsi Korsi dina Korsi Lollipop mangrupikeun kombinasi bentuk anu teu biasa sareng warna modis. Siluet sareng warna warna na kedah katingali siga candies, tapi dina waktos anu sami korsi kedah cocog kana interior gaya anu béda. Bentuk chupa-chups mangrupikeun dadasar tina kélangan jeung tonggong sareng korsi dilakukeun dina bentuk bonbon klasik. Korsi Lollipop didamel pikeun jalma anu resep kaputusan sareng busana anu wani, tapi henteu hoyong nyerah pungsionalitas sareng kanyamanan.

Panel Akustik Upholstered

University of Melbourne - Arts West

Panel Akustik Upholstered Singkat kami kanggo nyayogikeun sareng masang kaseueuran Panel Acoustic dibungkus ku rupa-rupa ukuran, sudut sareng bentuk. Prototipe awal ningali parobahan dina rarancang sareng hartos fisik pikeun masang sareng ngagantungkeun panél ieu tina témbok, siling sareng dasarna tangga. Tadi dina hal ieu urang sadar yén sistem gantung proprietary ayeuna pikeun panél siling teu nyukupan pikeun kaperluan urang sareng urang nyiptakeun urang sorangan.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.