Majalah desain
Majalah desain
Beubeur Jero Ruangan

Brooklyn Laundreel

Beubeur Jero Ruangan Ieu mangrupikeun sabuk cuci kanggo dianggo interior. Awak kompak anu langkung alit tibatan paperback Jepang sapertos ukuran pita, lancar salse sareng henteu ngagaduhan skru di permukaan. Beubeur panjang m 4 ngeusian 29 liang, unggal liang tiasa ngajaga sareng nahan gantungan jaket sareng teu aya baju pocong, éta tiasa dianggo pikeun garing gancang. Beubeur dijieun tina polyurethane anti-bakteri sareng anti-kapang, aman, bersih sareng bahan anu kuat. Beban Max nyaéta 15 kg. 2 pcs tina hook sareng awak puter ngamungkinkeun sababaraha cara nganggo. Leutik sareng sederhana, tapi ieu mangpaat pisan pikeun item luang jero ruangan. Operasi gampang sareng pamasangan pinter bakal cocog sareng naon waé jinis rohangan.

Rumah Sakit

Warm Transparency

Rumah Sakit Sacara konvensional, rumah sakit condong janten rohangan anu ngagaduhan warna alami atanapi bahan kusabab bahan struktur jieunan kanggo ningkatkeun fungsi sareng efisiensi. Ku alatan éta, pasien ngaraoskeun sipatna dipisahkeun tina kahirupan sapopoé. Pertimbangan pikeun lingkungan anu aman dimana pasien tiasa méakkeun sareng bebas tina setrés, kedah diémutan. Arsiték TSC nyayogikeun rohangan anu kabuka, teu nyaman ku cara nyetél rohangan siling kabuka L-na sareng gelombang ageung ku cara nganggo seueur bahan kai. Transparansi anu haneut dina arsitéktur ieu nyambungkeun jalma sareng jasa médis.

Anting

Van Gogh

Anting Anting anu diideuan ku Tangkal Almond di Blossom dicét ku Van Gogh. Ngeunakeun dahanna dikaluarkeun ku ranté jenis Cartier anu hipu, sapertos dahan, digentos ku angin. Rupa-rupa warna tina batu permata anu béda-béda, ti ampir bodas nepi ka warna pink langkung jelas, ngagambarkeun nuansa kembang. Kluster kembang mekar diwakilan ku cutstones anu béda. Dijieun ku emas 18k, inten pink, morganites, sapir pink sareng turmal pink. Digosok sareng tekstur. Lampu terang sareng pas sampurna. Ieu mangrupikeun datangna musim semi dina bentuk permata.

Imah Padumukan

Slabs House

Imah Padumukan Slab House dirancang pikeun bahan konstruksi juxtapose, ngagabungkeun kai, beton, sareng baja. Desainna sakaligus janten hyper-modern acan wijaksana. Jandéla ageung mangrupikeun titik fokus langsung, tapi ditangtayungan tina cuaca sareng jalan-jalan ku paparan beton. Kebon ciri anu hébat dina sipat, boh dina tingkat taneuh sareng di lantai heula, ngamungkinkeun para warga ngarasa nyambung ka alam nalika aranjeunna berinteraksi sareng properti, nyiptakeun aliran anu unik sakumaha hiji pindah ti lawang ka tempat hirup.

Imah

VH Green

Imah Imahna ngalegaan héjo dina dua planar atanapi stereoskopis, anu nyiptakeun lingkungan anu saé pikeun warga kota sareng kota. Di daérah Asia cerah, Angin Soleil nganggo héjo ieu mangrupikeun cara mikir anu efektif. Henteu ngan ukur fungsi sunshade dina usum panas tapi ogé ngajagaan kabébasan, dijauhkeun tina bisingan jalan sareng kesan pendingin ku irigasi otomatis tiasa diperyogikeun.

Garéja

Mary Help of Christian Church

Garéja Dibéréskeun perpanjangan komunitas Katolik sareng paningkatan wisata di pulo Samui, Suratthani. Bantuan Mary kaluar tina garéja Kristen anu dirarancang dina bentuk gabungan tina doa tangan, jangjang Angle sareng Sinar Roh Suci. Rohangan internal, kaamanan sapertos dina rahim indung. Ku ngagunakeun lampu anu panjang sareng sempit dibebaskeun sareng témbok konkrit insulasi beurat gedé anu ngaliwat lampu anu batal diwangun ku nyiptakeun bayangan anu tetep dirobih sareng waktos masih ngajaga kanyamanan interior. Ngaleutikan hiasan simbolis sareng ngamangpaatkeun bahan alami salaku katengtreman katengtreman nalika ngado'a.

Desain legenda poé

Désainer legendaris sareng karya-unggul pangajénna.

Desain Legenda mangrupikeun desainer anu kasohor anu ngajadikeun Dunya urang janten tempat anu saé kalayan desain anu saé. Milarian desainer legendaris sareng desain produk inovatif, karya seni asli, arsitéktur kreatif, desain busana anu luar biasa sareng strategi desain. Ngarasakeun sareng ngajalajah karya desain aslina tina desainer anu meunang pangajén, seniman, arsiték, produsén sareng merek di dunya. Candak inspirasi ku desain kreatif.