Majalah desain
Majalah desain
Imah Padumukan

Abstract House

Imah Padumukan Tempatna nganggo éstétis modéren nalika ngajaga hiji palataran sentral, anu ngaleungitkeun prakték Kuwaiti tradisional dina ngawangun imah. Di dieu tempatna diidinan pikeun ngaku boh baheula sareng ayeuna, tanpa bentrok. Fitur cai dina léngkah-léngkah panto utama nyapu ka luar, lanté ka kaca langit-langit ngabantosan ngajaga rohangan langkung kabuka, ngajantenkeun para pangguna milarian antara luar sareng di jero, baheula sareng ayeuna, sacara gampang.

Sofa

Shell

Sofa Sakit Shell muncul salaku kombinasi cangkang laut sareng tren fashion dina meniru téknologi exoskeleton sareng percetakan 3d. Tujuanna nyaéta ngadamel sofa ku pangaruh ilusi optik. Éta tiasa janten lampu sareng hawa lapang anu tiasa dianggo boh di bumi atanapi di luar. Pikeun ngahontal pangaruh tina hampang wéb nylon dipaké. Kituna karasa carcass saimbang ku anyaman sareng lemes tina siluet. Dasar kaku dina bagian pojok korsi tiasa dianggo sapertos méja samping sareng korsi overhead lemes sareng bantal nyampurnakeun komposisina.

Réstoran

Chuans Kitchen II

Réstoran Chuan's Dapur II, anu nyandak dua lahan hideung hideung Sichuan Yingjing sareng bahan taneuh ditambang tina konstruksi metro minangka medium, mangrupikeun réspérimén anu diwangun dina ékspérimén seni seni tradisional kontemporer. Ngalangkungan wates bahan sareng ngajajah bentuk modern seni tradisional masarakat, Infinity Mind sasari bahan bakar dipiceun saatoskeun tembakan prosés cemara hideung Yingjing, sareng pakét salaku elemen hiasan utama di Chuan's Dapur II.

Korsi

Infinity

Korsi Tekenan utama desain Kursi Tanpa wates dilakukeun tepatna kana tonggong. Éta mangrupikeun rujukan tina nilai takteran - inohong anu dibalikkeun tina dalapan. Saolah-olah ngarobih bentukna nalika kéngingkeun, netepkeun dinamika garis sareng ngarékam tanda henteu aya watesna dina sababaraha pesawat. Latar tarik ditarik ku sababaraha pita elastis anu ngabentuk gelung éksternal, anu ogé janten deui simbolisme siklus wates hirup sareng kasaimbangan. Tekenan tambahan dipasang dina suku-suku unik anu aman ngalereskeun sareng ngadukung bagian tina korsi korsi sapertos na clamp.

Cafe

Hunters Roots

Cafe Ngarespon sakedap kanggo éstétis, bersih éstétis, hiji interior diideuan ku peti buah kai anu digunakeun dina bentuk abstrak. Kates ngeusian lolongkrang, nyiptakeun immersive, ampir bentuk patung kawas gua, tapi hiji anu ngahasilkeun tina bentuk geometri anu sederhana sareng lempeng. Hasilna mangrupikeun pangalaman spasial anu beresih sareng dikontrol. Rarancang palinter ogé maksimalkeun rohangan terbatas ku kéngingkeun hiasan praktis kana fitur hiasan. Lampu, lomari sareng rak ngagaduhan kontribusi pikeun konsép desain sareng visual sculptural.

Patung Cahaya Kristal

Grain and Fire Portal

Patung Cahaya Kristal Disusun tina kai sareng kristal quartz, patung cahaya organik ieu nganggo kai anu berkah tinangtu ti stock cadangan tina kayu Jati. Digantungkeun puluhan taun ku panonpoé, angin, sareng hujan, kayu éta teras dibentuk tangan, berpasir, dibakar sareng parantos janten kapal kanggo nahan pencahayaan LED sareng nganggo kristal quartz salaku diffuser alami. 100% kristal quartz alami anu teu dianggo dianggo dina unggal patung sareng umurna kirang langkung 280 juta taun. Rupa-rupa téknik penamat kai kalebet cara nganggo Shou Sugi Ban metode ngagunakeun seuneu pikeun ngawétkeun sareng kontras warna.

Désain wawancara dina poé éta

Wawancara sareng desainer anu terkenal di dunya.

Maca wawancara pangénggalna sareng paguneman ngeunaan desain, kreativitas sareng inovasi antara desainer desainis sareng desainer anu kasohor dunya, seniman sareng arsiték. Tingali proyék desain panganyarna sareng desain anu meunang pangajén ku désainer, seniman, arsiték sareng produsén. Manggihan wawasan anyar ngeunaan kreativitas, inovasi, seni, desain sareng arsitéktur. Diajar ngeunaan prosés desain desainer hébat.