Majalah desain
Majalah desain
Pencahyaan

Capsule

Pencahyaan Bentuk lampu Capsule ngulang bentuk kapsul anu kacida nyebar dina dunya modéren: obat-obatan, struktur arsitéktur, kapal angkasa, thermoses, tabung, kapsul waktos anu ngirimkeun pesen ka turunan mangtaun-taun. Éta tiasa janten dua jinis: standar sareng dipanjangkeun. Lampu aya dina sababaraha warna anu nganggo rupa-rupa tingkat transparansi. Ikat nganggo tali nilon nambihan pangaruh tina handmade kana lampu. Wangun universal nyaéta pikeun milih kesederhanaan pembuatan sareng produksi massa. Ngahemat dina prosés produksi lampu mangrupikeun kauntungan utami.

Paviliun

ResoNet Sinan Mansions

Paviliun ResoNet Pavilion ditugaskeun ku Sinan Mansions di Shanghai pikeun hajatan Taun Anyar Cina 2017. Éta paviliun samentawis ditambah lampu LED interaktif "resonet" anu napel dina permukaan jero. Éta migunakeun téknik Low-Fi pikeun ngabayangkeun frékuénsi résonansi anu alami di lingkungan alam, ku interaksi masarakat sareng elemen anu sakurilingna ditingali ku jaring LED. Paviliun nyaangan karajaan masarakat minangka réaksi pikeun rangsangan geter. Salian ti sémah tiasa sumping pikeun ngadamel hajat Festival Spring, éta ogé tiasa dianggo salaku pentas pagelaran.

Kantor Jasa

Miyajima Insurance

Kantor Jasa Konsep proyék nyaéta "nyambungkeun kantor sareng kota" ngamangpaatkeun lingkungan. Situs ieu ayana dina tempat dimana gambaran kota. Pikeun ngahontal éta rohangan ngawangun torowongan anu diadopsi, anu ngalangkungan tina gerbang lawang ka tungtung rohangan kantor. Garis kai siling sareng jurang hideung anu dipasang lampu sareng hawa penghawa hawa nekenkeun arah ka kota.

Korsi

Lollipop

Korsi Korsi dina Korsi Lollipop mangrupikeun kombinasi bentuk anu teu biasa sareng warna modis. Siluet sareng warna warna na kedah katingali siga candies, tapi dina waktos anu sami korsi kedah cocog kana interior gaya anu béda. Bentuk chupa-chups mangrupikeun dadasar tina kélangan jeung tonggong sareng korsi dilakukeun dina bentuk bonbon klasik. Korsi Lollipop didamel pikeun jalma anu resep kaputusan sareng busana anu wani, tapi henteu hoyong nyerah pungsionalitas sareng kanyamanan.

Panel Akustik Upholstered

University of Melbourne - Arts West

Panel Akustik Upholstered Singkat kami kanggo nyayogikeun sareng masang kaseueuran Panel Acoustic dibungkus ku rupa-rupa ukuran, sudut sareng bentuk. Prototipe awal ningali parobahan dina rarancang sareng hartos fisik pikeun masang sareng ngagantungkeun panél ieu tina témbok, siling sareng dasarna tangga. Tadi dina hal ieu urang sadar yén sistem gantung proprietary ayeuna pikeun panél siling teu nyukupan pikeun kaperluan urang sareng urang nyiptakeun urang sorangan.

Beusi Curling

Nano Airy

Beusi Curling Beusi curling nano airy ngagunakeun téknologi ion négatip inovatif. Ngajaga tékstur lemes, lemes ngagurilap ngagulawut pikeun waktos anu lami. Pipa curling parantos ngalaman palapis nano-keramik, karasa lemes pisan. Éta mercét rambut lembut sareng gancang kalayan hawa anu haneut tina ion négatip. Dibandingkeun sareng iringan melengkung tanpa hawa, anjeun tiasa atos dina warna rambut anu lembut.Karna dasar produk anu lembut, haneut sareng matte bodas bodas, sareng warna aksen nyaéta emas pink.

Tim desain poé

Tim desain paling hébat di dunya.

Sakapeung anjeun peryogi tim anu gedé pisan tina desainer berbakat pikeun nyiptakeun desain anu saé hébat. Sapopoé, urang Fitur énggal-épék anu énggal-édisi sareng tim desain kreatif. Jelajahi sareng mendakan arsitéktur asli sareng kreatif, desain anu saé, mode, desain grafis sareng proyék strategi desain ti tim desain dunya. Candak diideuan ku karya asli ku desainer master hébat.