Majalah desain
Majalah desain
Séri Fotografik

U15

Séri Fotografik Proyék seniman mangpaatkeun fitur wangunan U15 pikeun nyieun hubungan sareng unsur-unsur alami anu aya dina imajinasi koléktif. Pikeun ngamangpaatkeun struktur wangunan sareng bagian-bagianna, salaku warna sareng bentukna, aranjeunna nyobian ngaleungitkeun langkung seueur lokasi spésipis sapertos Taman Warga Cina, Menara Amérika Sétan, salaku ikon alami umum sapertos curug, walungan, sareng lereng gunung. Pikeun masihan interpretasi anu béda dina unggal gambar, para seniman ngajelajah wangunan liwat pendekatan anu minimalis, ngagunakeun sudut sareng sudut pandang anu béda.

Timepiece

Argo

Timepiece Argo ku Gravithin mangrupikeun sapasang waktos anu desain na diideuan ku sextant. Éta mangrupikeun dial ganda anu terukir, sayogi dina dua nuansa, Deep Blue sareng Laut Hideung, pikeun ngahargaan petualangan mitos kapal Argo. Haténa kaleungitan berkat Swiss Ronda 705 gerakan kuarsa, sedengkeun sagir sapir sareng baja diserep 316L anu kuat mastikeun ketahanan langkung seueur. Éta ogé tahan cai 5ATM. Jam pangawasna sayogi dina tilu warna kasus anu béda (emas, pérak, sareng hideung), dua warna dial (Deep Blue sareng Laut Hideung) sareng genep model tali, dina dua bahan anu béda.

Desain Interior

Eataly

Desain Interior Eataly Toronto disesuaikan pikeun nuansa kota urang anu ngembang sareng dirancang pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun séntral sosial via pemangkin universal dahareun Italia anu hébat. Éta ngan ukur pas yén "passeggiata tradisional" sareng inspirasi mangrupikeun inspirasi saatos desain keur Eataly Toronto. Ritual abadi ieu ningal Italia unggal wengi angkat ka jalan utama sareng piazza, pikeun stroll sareng sosialisasi sareng kadangkala eureun di bar sareng toko di sapanjang jalan. Ieu sérial pangalaman nyarios skala skala jalan anyar sareng Bloor sareng Bay.

Kotak Tumbuh Khusus Succulent

Bloom

Kotak Tumbuh Khusus Succulent Bloom mangrupikeun kotak tumuwuh khusus succulent anu tindakan salaku parabot imah anu bergaya. Éta nyayogikeun kaayaan anu sampurna pikeun succulents. Tujuan utama produkna nyaéta pikeun ngeusian kahayang sareng ngarawat saha jalma anu hirup di daérah kota kalayan aksés lingkungan anu kirang héjo. Hirup kota didatangan ku seueur tantangan dina kahirupan sapopoé. Éta nyababkeun jalma pikeun teu malire hakekatna. Bloom tujuanana janten jembatan antara konsumen sareng kahayang alam na. Produkna henteu otomatis, éta tujuanna ngabantosan konsumen. Dukuran aplikasi bakal ngamungkinkeun para pangguna nyandak tindakan sareng pepelakan anu bakal ngajantenkeun aranjeunna ngarawat.

Chapel

Coast Whale

Chapel Bentuk bionik lauk paus janten basa dina chapel ieu. Éta lauk paus anu aya di basisir Islandia. Hiji jalma tiasa ngalebetkeun awakna ku lauk tato anu handap sareng ngalaman perspektif lauk paus ningalian sagara dimana langkung gampang manusa ngeunteung kana ngalalaworakeun kana degradasi lingkungan. Struktur dukungan murag di pantai pikeun mastikeun karusakan minimal pikeun lingkungan alam. Bahan anu alami sareng ramah lingkungan ngajantenkeun proyék ieu janten tujuan wisata anu ngajantenkeun perlindungan lingkungan.

Ban Transformatif

T Razr

Ban Transformatif Dina waktosna caket, booming pembangunan transportasi listrik nuju di panto. Salaku produsén bagian mobil, Maxxis tetep mikir kumaha éta tiasa mendesain sistem pinter anu layak anu tiasa ngiringan tren ieu sareng ngabantuan ngagancangkeunana. T Razr mangrupikeun ban pinter anu dimekarkeun pikeun kabutuhan. Sensor anu diwangun sacara aktip ngadeteksi kaayaan nyetir anu béda sareng nyayogikeun sinyal aktif pikeun ngarobah ban. Dalan anu ditambangkan mantep sareng ngarobah wilayah kontak dina tanggapanana sinyal, janten ningkatkeun kinerja traction.