Majalah desain
Majalah desain
Pamasangan Desktop

Wood Storm

Pamasangan Desktop The Wood Storm mangrupikeun pamasangan desktop pikeun kasenangan visual. Gangguan aliran hawa dilakukeun nyata ku langsing kai sakumaha ditingkatkeun ku lampu anu dibuang ti handap pikeun dunya tanpa gravitasi. Pamasanganna sapertos sareng dinamika gelung dinamika. √Čta pituduh pikeun garis tina tetempoan pikeun milarian titik awal atanapi akhirna nalika pamirsa leres-leres nari-nari kalayan badai.

Ngaran proyék : Wood Storm, Ngaran desainer : Naai-Jung Shih, Nami Klién : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Pamasangan Desktop

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.