Majalah desain
Majalah desain
Buku Pertanian

Archives

Buku Pertanian Buku éta dikatélkeun kana tatanén, masarakat, mata pencaharian, pertanian, perencanaan tatanén sareng kabijakan pertanian. Ku cara desain dikategorikeun, buku éta langkung seueur pikeun paménta éstétis jalma. Supados langkung caket kana file, sarat buku anu ditutup ku lengkep. Pamiarsa ngan saukur tiasa ngabuka buku saatos éta. Hubungan ieu hayu pamiarsa ngalaman prosés muka file. Sumawona sababaraha simbol pertanian lami sareng indah sapertos Suzhou Code sareng sababaraha tipografi sareng gambar anu dianggo dina umur tinangtu. Aranjeunna rekombinasi sareng didaptarkeun dina panutup buku.

Branding

Co-Creation! Camp

Branding Ieu mangrupikeun desain logo sareng branding pikeun acara "Co-Creation! Camp", anu didiskusikeun jalma ngeunaan révitalisasi lokal pikeun masa depan. Jepang ngadangu masalah sosial anu teu kantos terjanten sapertos kelahiran lowong, sepuh populasi, atanapi depopulasi di daérah éta. "Co-Creation! Camp" parantos nyiptakeun tukeur inpormasi na silih bantosan salain tina sagala rupa masalah pikeun masarakat anu aub dina industri pariwisata. Rupa-rupa warna dilambangkeun ku unggal jalma, sareng éta nyababkeun seueur ideu sareng ngahasilkeun langkung ti 100 proyék.

Bungkusan Permen

5 Principles

Bungkusan Permen 5 Prinsipna mangrupikeun séri bungkusan permen lucu sareng anu henteu biasa ku pulas. Asalna ti budaya pop modéren téa, utamina budaya internét pop sareng memes internét. Unggal desain bungkus nyertakeun karakter anu gampang dipikanyaho, jalma tiasa nyaritakeun (Muscle Man, Cat, Lovers sareng saterasna), sareng séri 5 kutipan inspirasi atanapi lucu ngeunaan anjeunna (ku kituna nami - 5 Prinsip). Seueur kutipan ogé ngagaduhan referensi pop-budaya di antarana. Éta basajan dina produksi acan visual bungkusan unik sareng éta gampang dilegakeun salaku séri

Logo

N&E Audio

Logo Salila prosés desain ulang logo N&E, N, E ngawakilan nami pendiri Nelson sareng Edison. Janten, anjeunna ngahijikeun karakter N&E sareng gelombang gelombang kanggo nyiptakeun logo anyar. Hicciptted Hiifi mangrupikeun panyadia jasa anu unik sareng profésional di Hong Kong. Anjeunna ngaharepkeun nampilkeun merek profésional High-end sareng nyiptakeun hubunganana pikeun industri éta. Anjeunna ngarepkeun yén jalma tiasa ngartos naon hartosna logo nalika aranjeunna ningali. Cloris nyarios yén tangtangan nyiptakeun logo nyaéta kumaha carana ngagampangkeun pangenalan karakter N sareng E tanpa nganggo grafis anu rumit teuing.

Website

Upstox

Website Upstox saméméhna cabangna RKSV mangrupikeun platform perdagangan saham online. Produk dibédakeun anu dirancang pikeun pro-padagang sareng awam mangrupikeun salah sahiji USP anu pangkuatna tina Upstox sapanjang sareng platform diajar dagang haratisna. Sakabeh strategi sareng merek di konseptualisasi dina fase ngarancang di studio Lollypop. Pesaing jero, pamakean sareng panalungtikan pasar ngabantosan dina nyayogikeun solusi anu nyiptakeun idéntitas diskrit pikeun website. Desain didamel interaktif sareng intuitif kalayan ngagunakeun ilustrasi khusus, animasi sareng ikon anu ngabantosan dina ngirangan monotony website anu disetir.

Aplikasi Wéb

Batchly

Aplikasi Wéb Platform dumasar Batchly SaaS ngamungkinkeun para palanggan Layanan Web Amazon (AWS) dina ngirangan biaya. Desain aplikasi wéb dina produk unik sareng pikaresepeun sabab ngamungkinkeun pangguna ngalakukeun sababaraha fungsi tina hiji titik tanpa ninggalkeun halaman sareng ogé nganggap panyebaran panon manuk sadayana data anu penting pikeun pangurus. Pokusna ogé parantos dipasihkeun dina masihan produk liwat situs wébna sareng parantos dirarancang pikeun komunikasi USP na dina 5 detik kahiji. Warna anu dianggo di dieu mangrupikeun ikon sareng ikon sareng ilustrasi ngabantosan ngajadikeun situs wéb interaktif.