Majalah desain
Majalah desain
Parkir Bike Sapédah

Smartstreets-Cyclepark™

Parkir Bike Sapédah Smartstreets-Cyclepark mangrupikeun fasilitas parkir motor sapédah pikeun dua sapédah anu pas dina sababaraha menit kanggo ningkatkeun kamajuan gancang tina parkir baskét peuntas daérah kota tanpa nambihan kendang. Perangkat ngabantuan nyolong maling bike sareng tiasa dipasang dina jalan anu paling sempit, ngaleungitkeun nilai anyar tina infrastruktur anu parantos aya. Dijieun tina stainless steel Alat tiasa warna RAL nu cocog sareng branded pikeun Otoritas Lokal atanapi sponsor. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngabantosan rute Daur. Éta bisa dikonfigurasikeun pikeun cocog sareng ukuran atanapi gaya kolom.

Bungkusan Magnésium

Kailani

Bungkusan Magnésium Karya Arome Agency dina identitas grafis sareng garis artistik pikeun bungkusan Kailani didasarkeun kana desain minimal jeung bersih. Minimalism ieu saluyu sareng produk anu ngan ukur hiji bahan, magnésium. Tipografi anu dipilih kuat sareng diketik. Éta dicirikeun kadua kakuatan magnesium mineral sareng kakuatan produk, anu nyayogikeun vitalitas sareng énergi pikeun konsumen.

Botol Anggur

Gabriel Meffre

Botol Anggur Aroma nyiptakeun idéntitas grafis pikeun mangkok kolektor Jibril Meffre anu sohor 80 taun. Kami damel desain karakteristik 30s waktos, dilambangkeun sacara grafis ku awéwé anu sagelas anggur. Pelat warna anu dianggo digentos ku embossing sareng stilil panas pikeun ngajantenkeun koleksi kolektor.

Bungkusan Dahareun

Chips BCBG

Bungkusan Dahareun Tantangan pikeun realisasi chip packings tina merek BCBG diwangun ku ngalaksanakeun sérial bungkusan dina akurasi sareng alam semesta. Packagings kedah janten minimalis sareng modéren, bari gaduh sentuhan artisanal ieu ti mana sareng sisi anu pikaresepeun sareng simpatik anu nyangking karakter anu digambar sareng pulpén. Apéritif mangrupikeun jimat anu pasti dina perasaan bungkusan.

Tangga

U Step

Tangga Tangga tangga U dibentuk ku nyambungan dua buah profil kotak pasagi ngawangun u anu gaduh dimensi anu béda. Cara ieu, tangga janten nyokong diri kalayan diménsi anu henteu diménsi langkung ti ambang hiji. Persiapan sateuacanna potongan ieu nyayogikeun genah. Pembungkusan sareng angkutan potongan lempeng ieu ogé disederhanakeun pisan.

Tangga

UVine

Tangga Tangga spiral UVine kabentuk ku interlocking U sareng V profil kotak ngawangun dina modél silih alik. Cara ieu, tangga janten nyokong diri saprak éta henteu peryogi kutub tengah atanapi dukungan perimeter. Ngaliwatan struktur modular sareng serbaguna na, desain ngadamel kasederhanaan sapanjang manufaktur, bungkusan, transportasi sareng instalasi.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.