Majalah desain
Majalah desain
Restoran Jepang Sareng Bar

Dongshang

Restoran Jepang Sareng Bar Dongshang mangrupikeun réstoran sareng bar Jepang anu perenahna di Beijing, diwangun ku awi dina sagala rupa wujud sareng ukuran. Visi proyék ieu nya éta nyiptakeun lingkungan makan anu unik ku cara ngagabungkeun éstétika Jepang sareng unsur budaya Cina. Bahan tradisional sareng sambungan anu kuat pikeun seni sareng karajinan dua nagara nyertakeun témbok sareng siling pikeun nyiptakeun suasana anu intim. Bahan alami sareng sustainable ngalambangkeun filsafat anti kota di carita klasik Cina, Tujuh Sages tina Bambu Grove, sareng pedalaman ngiringan parasaan anu aya dina jero rungkun awi.

Korsi

Osker

Korsi Osker geuwat ngajak anjeun calik deui sareng reureuhan. Korsi di handap ieu ngagaduhan rarancang anu sangat jelas sareng melengkung anu nyayogikeun ciri anu unik sapertos kunjungan kayu balak sampurna, panangan kulit sareng bantal. Seueur rinci sareng panggunaan bahan anu berkualitas tinggi: kulit sareng kai solid ngajamin desain kontemporer sareng abadi.

Imah

Zen Mood

Imah Zen Mood mangrupikeun proyek konseptual anu berpusat dina 3 supir konci: Minimalis, adaptability, sareng estetika. Bagéan individu dipasang anu nyiptakeun rupa-rupa wangun sareng kagunaan: imah, kantor atanapi showroom tiasa dibangkitkeun ngagunakeun dua format. Unggal modul parantos dirancang kalayan 3.20 x 6.00m diatur dina 19m² dina jarak 01 atanapi 02 tingkat. Angkutan umumna utamana dilakukeun ku treuk, ogé tiasa dikirim sareng dipasang dina ngan ukur sadinten. Éta mangrupikeun desain unik, kontemporer anu nyiptakeun rohangan anu saé, meriah sareng kreatif anu dimungkinkeun ku metode konstruktif beresih sareng industrialisasi.

Sistem Wayfinding

Airport Bremen

Sistem Wayfinding Rarancang modern anu kontras luhur sareng inpormasi anu jelas Hirarchie ngabédakeun sistem énggal. Sistem orientasi jalan gancang sareng bakal ngadamel kontribusi anu hadé pikeun kualitas palayanan anu tiasa di bandara. Anu paling penting hartosna sabeulah ngajantenkeun font anyar, unsur panah anu béda pikeun ngenalkeun warna anu kontrasarna béda. Éta hususna dina aspék fungsi sareng psikologis, sapertos pisibilitas anu hadé, kabaca sareng rékaman gratis gratis halangan. Kasus aluminium anyar sareng panerangan LED kontemporer anu dioptimalkeun. Menara signage ditambah.

Parabot Baskom

Eva

Parabot Baskom Inspirasi desainer datang tina desain minimal sareng pikeun ngagunakeun éta salaku fitur sepi tapi nyegerkeun ka rohangan mandi. Éta muncul tina panalungtikan bentuk arsitéktur sareng volume geometri basajan. Basin panginten tiasa janten unsur anu ngahartikeun rohangan anu béda-béda sareng dina waktos anu sareng titik pusat kana rohangan. Éta gampang pisan dianggo, beresih sareng awét pisan. Aya sababaraha variasi kalebet nangtung sorangan, linggih dina bangku sareng témbok dipasang, ogé tilelep tunggal atanapi ganda. Variasi dina warna (warna RAL) bakal ngabantosan ngahijikeun desain kana rohangan.

Konsep Bungkusan

Faberlic Supplements

Konsep Bungkusan Di dunya modéren, jalma-jalma sacara terus-terusan kakeunaan pangaruh agrésif faktor négatip luar. Ékologi anu goréng, wirahma anu sibuk dina kahirupan megalopolises atanapi setrés ngarah kanaékan beban dina awak. Pikeun normalize sareng ningkatkeun kaayaan fungsional awak, suplemén dianggo. Métafora utama proyék ieu parantos janten diagram pikeun ningkatkeun kahadean jalma ku panggunaan suplemén. Ogé, elemen grafis utama ngulang bentuk hurup F - hurup munggaran dina nami merek.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.