Majalah desain
Majalah desain
Korsi Logam Luar

Tomeo

Korsi Logam Luar Salila taun 60an, desainer visi ngembangkeun parabot plastik kahiji. Bakat desainer gandeng sareng sasuai daya tina bahan ngarah kana indispensability. Duanana desainer sareng konsumen janten kecanduan pikeun eta. Kiwari, urang terang bahaya lingkunganna. Leungit, teras réstoran tetep ngeusi korsi plastik. Ieu sabab pasar nawiskeun sakedik alternatifna. Désain desain tetep jarang dieusian ku produsén tina parabotan baja, bahkan dirarancang nganyatakeun deui ti ahir abad ka-19 ... Dieu lahirna Tomeo: korsi baja baja modern, lampu sareng baja.

Ruang Seni

Surely

Ruang Seni Ieu mangrupikeun kasenian, kasual sareng ritel sadayana ngagabung babarengan dina hiji rohangan. Kusabab arsitéktur anu mangrupikeun nagara régional pikeun ngagem baju sideline pabrik. Sadaya wangunan nahan tékstur témbok mottled témbok, salaku lapisan lapisan rohangan, nyiptakeun anu béda sareng luar, ogé nyiptakeun pangalaman rohangan. Luangkeun hiasan teuing pédah, nganggo hiasan hiasan lemes pikeun tampilan anu nyiptakeun rasa santai. Kontras antara penciptaan sareng tahap awal langkung fleksibel pikeun pangwangunan spasi mampuh di hareup.

Identitas Merek

Pride

Identitas Merek Pikeun nyiptakeun desain merek anu sombong, tim dianggo ngagunakeun pamiarsa target dina sababaraha cara. Nalika tim éta ngadamel desain logo sareng identitas perusahaan, ngartos aturan psiko-géométri - pangaruh bentuk géométri dina jinis-jinis psiko-jalma anu dipilih. Ogé, desain kedah nyababkeun émosi tertentu di kalangan pamiarsa. Pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong, timnya nganggo aturan pangaruh warna dina hiji jalma. sacara umum, hasilna parantos kéngingkeun desain sadaya produk perusahaan.

Pusat Penjualan

Shuimolanting

Pusat Penjualan Gaya Cina ngeunaan kasus ieu nganggo batu beureum tina bumi poék beureum dina pasar sareng kosong tina lampu alami tina jandéla lanté, ngabentuk kontrasna antara lampu sareng teduh, maya sareng nyata. Grilles kayu maya sareng aluminium, potongan daun lotus seni tambaga dina tempat anu endah dina tempatna, sareng struktur pamasangan karakter Cina di wilayah sésana mangrupikeun titik & pengadilan orkid tinta; pasualan. Khususna, panggunaan bahan cacar cacar anyar, dina sorotan biasa anu luar biasa, tapi ogé kapinteran ngirangan biaya permukaan.

Pamandian Kamar Mandi

Agape

Pamandian Kamar Mandi Pikeun ngabédakeun tina rohangan paméran biasa, kami ngartikeun rohangan ieu salaku latar anu tiasa nunjukkeun kaéndahan komoditi. Ku harti ieu, urang badé nyiptakeun tahap waktos komoditas anu tiasa nyalira sorangan sacara spontan. Ogé urang nyiptakeun sumbu waktos pikeun nunjukkeun unggal produk anu nunjukkeun dina rohangan ieu dilakukeun tina waktos anu béda.

Desain Ui

Moulin Rouge

Desain Ui Proyék ieu dirancang pikeun jalma anu hoyong ngahias telepon sélulér sorangan sareng téma Moulin Rouge sanaos henteu pernah sumping di Moulin Rouge di Paris. Tujuan utama nyaéta pikeun nawiskeun pangalaman digital anu langkung ningkat sareng sadaya faktor desain nyaéta pikeun méréskeun wanda Moulin Rouge. Konsumén tiasa ngarobih préparasi sareng ikon desain dina karesepna ku layar sederhana dina layar.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.