Majalah desain
Majalah desain
Desain Label Anggur

314 Pi

Desain Label Anggur Ngalaman sareng ngicingan anggur mangrupikeun prosés anu teu kantos aya jalan pikeun jalan anyar sareng aroma anu divergent. Urutan tanpa wates tina pi, nomer anu teu kaseueuran sareng perpuluhan sajajalan tanpa terang hiji anu terakhir nyaéta inspirasi pikeun ngaran anggur ieu tanpa sulap. Desain tujuanna pikeun nempatkeun fitur tina 3,14 séri anggur dina sorotan pikeun nyumput tempatna atanapi gambar. Saatos pendekatan anu minimalis sareng sederhana, labélna nunjukkeun ukur karakteristik wain asli ieu salaku anu tiasa dititénan dina notebook Oenologist.

Aktivitas Énergi Anu Kuat Energétta

Solar Skywalks

Aktivitas Énergi Anu Kuat Energétta Metropolises dunya - sapertos Beijing - gaduh sajumlah jalan kaki lima anu ngalacak arteri lalu lintas anu sibuk. Aranjeunna sering henteu pikaresepeun, ngirangan gambaran kota sadayana. Gagasan desainer pikeun cladding footbridges kalayan éstétika, kakuatan ngahasilkeun modul PV sareng ngarobih aranjeunna janten tempat-tempat kota anu pikaresepeun henteu ngan ukur mampuh tapi nyiptakeun bhinéka sculptural anu janten panon-catcher di cityscape. Stasion ngecas E-mobil atanapi E-bike dina handapeun alas kaki séhat ngagunakeun tanaga surya langsung dina situs.

Buku

ZhuZi Art

Buku Runtuyan édisi buku pikeun karya koléksi kaligrafi tradisional Cina sareng lukisan dipedar ku Nanjing Zhuzi Art Museum. Kalayan sajarah anu panjang sareng téknik anu elegan, lukisan tradisional sareng kaligrafi Cina diredakan pikeun banding anu paling artistik sareng praktis. Nalika ngadamel koleksi, bentukna abstrak, warna, sareng garis anu digunakeun pikeun nyiptakeun sensualitas anu konsisten sareng nyorotkeun rohangan kosong dina skésa. The henteu padamelan sareng seniman dina lukisan tradisional sareng gaya kaligrafi.

Na Léngkah

Tatamu

Na Léngkah Nganti 2050 dua per tilu populasi bumi bakal hirup di kota-kota. Cita-cita utama di tukangeun Tatamu nyaéta nyayogikeun parabot pikeun fleksibel pikeun jalma anu rohangan diwatesi, kalebet jalma anu sering gerak. Tujuanna nyaéta pikeun nyiptakeun parabot intuitif anu ngagabungkeun tahan kuat ku bentuk ipis anu ipis. Éta ukur nyandak hiji gerakan twisting pikeun nyebarkeun bangku. Nalika sakabeh engselna dijieun tina lawon awét tetep beurat hampang, sisi kai nyadiakeun stabilitas. Sakali tekenan diterapkeun ka éta, para bangku ngan ukur kuat sabab potongan-potonganna ngahiji, hatur nuhun kana mékanisme sareng géométri anu unik.

Fotografi

The Japanese Forest

Fotografi Hutan Jepang dicokot tina sudut pandang agama Jepang. Salah sahiji agama Jepang kuno nyaéta Animisme. Animisme mangrupikeun kapercayaan yén mahluk non-manusa, hirup kénéh (mineral, artefak, jsb) sareng hal-hal anu teu boga niat ogé. Fotografi sarimbag sareng ieu. Masaru Eguchi nyaéta moto hiji hal anu parasaan dina subjek. Tangkal, jukut sareng mineral karasa wasiat hirup. Sareng artefak sapertos bendungan anu tinggal di alam pikeun waktos karasa wasiat. Ngan sakumaha anjeun ningali sifat anu henteu katandur, masa depan bakal ningali pamandangan anu ayeuna.

Koleksi Kosmétik

Woman Flower

Koleksi Kosmétik Koleksi ieu diideuan ku gaya pakean anu dibesar-besaran ngeunaan awéwé Éropa abad pertengahan sareng bentuk pandangan panon manuk. Perancang ngekstrak bentuk dua sareng dianggo janten prototipe kreatif sareng digabungkeun sareng desain produk pikeun ngawangun bentuk anu unik sareng arti anu unik, nunjukkeun bentuk anu sugih sareng dinamis.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.