Majalah desain
Majalah desain
Hotél

Park Zoo

Hotél Ieu henteu ragu sareng hotél dumasar kana téma sato. Nanging, para desainer henteu ngan ukur nyieun séri pamasangan anu berbentuk pikaresepeun sareng anggun supados narik perhatian anu langkung saé dina pasar sing kompetitif. Nyababkeun rohangan sareng cinta jero sato, désainer ngarobih hotél janten paméran seni, dimana para palanggan tiasa ngémutan sareng ngaraoskeun kaayaan nyata anu nyanghareupan sato anu kaancam dina momen anu ayeuna.

Spa Ngambang

Hungarosauna

Spa Ngambang Aspék penting tina investasi nyaéta jadwal, kelestarian sareng expandability. Nyaluyukeun kana kaayaan ékonomi anu teu kaduga. Ieu ogé leres ngeunaan arsitéktur lansekap sareng unsur arsitéktur. Ruang uap cai ubar, cai spa potable sareng kolam renang anu ngojay di sisi danau nyayogikeun sauna anu anyar, anu ngan tiasa didieu di Hungarosauna. Wangunan ngagaduhan balok bridging cross-laminated sareng pigura tihang kai. Dina cara anu homogen, patung anu siga kai ditutupan di jero sareng luar kalayan permukaan kayu sapertos kalapa tangkal.

Taman Kulawarga

Hangzhou Neobio

Taman Kulawarga Dumasar kana rarancang aslina tina balanja, Hangzhou Neobio Family Park dibagi jadi opat daérah fungsional, masing-masing aya dina sababaraha aksésori rohangan. Pembagian sapertos kitu ngiringan kelompok umur, kapentingan, sareng paripolah budak, sedengkeun dina waktos anu ngahijikeun fungsi hiburan, pendidikan sareng sésana salami kagiatan indung-anak. Aliran anu lumayan dina rohangan ngajantenkeun taman kulawarga anu komprehensif anu ngahijikeun kagiatan hiburan sareng pendidikan.

Klub Ngojay

Loong

Klub Ngojay Kombinasi usaha anu berorientasi jasa sareng bentuk bisnis anyar mangrupikeun tren. Perancang ékspérimén ngahijikeun fungsi anak cabang tina proyék sareng usaha utama, ngaoptimalkeun deui fungsi utama latihan olahraga indung-anak, sareng ngawangun proyek éta komprehensif pikeun ngojay sareng atikan olahraga, ngahijikeun hiburan sareng luang.

Labél Anggur

Guapos

Labél Anggur Desainna dimaksudkeun kana pasualan antara desain modéren sareng tendensi nordic dina seni, ngagambarkeun nagara asal arak. Unggal ujung potongan ngagambarkeun luhureunana unggal kebon anggur tumuwuh sareng warna masing-masing pikeun macem-macem anggur. Nalika sadaya botol dihadap dina garis bentukna bentukna bentang di kalér Portugal, daérah anu ngalahirkeun anggur ieu.

Klub Budak

Meland

Klub Budak Sakabéh proyék parantos réngsé éksprési anu hadé pikeun téma taman indung-anak indung, nunjukkeun gelar luhur tina kasampurnaan sareng konsistensi dina streamline sareng ruang narasi. Desain garis halus ngahubungkeun sababaraha fungsi fungsional sareng sadar rasionalitas para pangunjung anu ngalir. Narasi rohangan, kahareupna nyambungkeun rohangan anu béda-béda ngalangkungan plot lengkep sareng nyababkeun para nasabah ngalaman perjalanan anu hadé dina interaksi indung-anak.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.