Majalah desain
Majalah desain
Alkohol

GuJingGong

Alkohol Carita budaya anu diserahkeun ku rahayat ditepikeun dina bungkusan, sareng pola nginum naga digambar sacara rapet. Naga ieu dihormati di Cina sareng ngalambangkeun auspiciousness. Dina ilustrasi, Naga kaluar nginum. Kusabab éta katarik ku anggur, éta hover di sekitar botol anggur, nambahan unsur tradisional sapertos Xiangyun, karaton, gunung sareng walungan, anu mastikeun legenda anggur Gujing upeti. Saatos muka kotak, bakal aya lapisan kertas kartu sareng ilustrasi supados kotak ngagaduhan pangaruh tampilan anu saatos saatos dibuka.

Réstoran

Thankusir Neverland

Réstoran Wewengkon sadaya proyek cukup ageung, biaya listrik sareng transformasi cai sareng AC pusat, AC, ogé alat dapur sareng alat sanés, saéngga anggaran anu aya dina hiasan ruang interior rada terbatas, saéngga para desainer nyandak " kageulisan alam wangunan sorangan & quot;, anu masihan héran anu gedé. Hateupna parantos dirobih ku masang lampu-lampu langit-langit ukuran di luhur. Dina wanci beurang, panonpoé bersinar lampu-langit, nyiptakeun alam sareng pangaruh cahya anu rukun.

Cincin

Ohgi

Cincin Mimaya Dale, desainer cincin Ohgi parantos ngirim pesen simbolis ku ring ieu. Inspirasi cincin na tina hartos positip anu di pikaresep ku Jepang lipatan sareng sabaraha dipikacinta dina budaya Jepang. Anjeunna nganggo 18K Emas konéng sareng sapir kanggo materi sareng aranjeunna ngahasilkeun aura mewah. Sumawona kipas dilipat calik dina cincin dina sudut anu masihan kaéndahan anu unik. Desainna mangrupikeun persatuan antawis Wétan sareng Kulon.

Pambuka Hurup

Memento

Pambuka Hurup Sadayana mimitian ku nganuhunkeun. Sérial muka surat anu ngagambarkeun padamelan: Memento sanés ngan ukur sakumpulan pakakas tapi ogé séri-sésa objék anu ngucapkeun rasa syukur sareng parasaan pangguna. Ngaliwatan semantik produk sareng gambar sederhana tina profesi anu béda, desain sareng cara anu unik unggal potongan Memento anu dianggo masihan pangguna rupa-rupa pangalaman haténa.

Restoran Jepang Sareng Bar

Dongshang

Restoran Jepang Sareng Bar Dongshang mangrupikeun réstoran sareng bar Jepang anu perenahna di Beijing, diwangun ku awi dina sagala rupa wujud sareng ukuran. Visi proyék ieu nya éta nyiptakeun lingkungan makan anu unik ku cara ngagabungkeun éstétika Jepang sareng unsur budaya Cina. Bahan tradisional sareng sambungan anu kuat pikeun seni sareng karajinan dua nagara nyertakeun témbok sareng siling pikeun nyiptakeun suasana anu intim. Bahan alami sareng sustainable ngalambangkeun filsafat anti kota di carita klasik Cina, Tujuh Sages tina Bambu Grove, sareng pedalaman ngiringan parasaan anu aya dina jero rungkun awi.

Korsi

Osker

Korsi Osker geuwat ngajak anjeun calik deui sareng reureuhan. Korsi di handap ieu ngagaduhan rarancang anu sangat jelas sareng melengkung anu nyayogikeun ciri anu unik sapertos kunjungan kayu balak sampurna, panangan kulit sareng bantal. Seueur rinci sareng panggunaan bahan anu berkualitas tinggi: kulit sareng kai solid ngajamin desain kontemporer sareng abadi.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.