Majalah desain
Majalah desain
Set Kamar Mandi

FRACTURE

Set Kamar Mandi Gaya unik tina kebersihan seramik seramik, desain luar biasa garis gurat naros Komentar Dékonstruktivisme ... Patah Disintegrasi integritas komponén struktur, kaulinan dina permukaan, ngadamel elemen desain geometri sapertos exteriors produk sareng ngarobih gaya dekonstruktivis dumasar kana. séri salaku conto tina Fracture Bien pinanggih salah sahiji séri anu paling luar biasa.

Lomari Lapis Acara Lomari

Baan

Lomari Lapis Acara Lomari "baan" mangrupikeun jinis lomari anu tos dirarancang khusus pikeun tujuan tuangeun tuangeun. Penampilan sareng kakuatan anu unik nyaéta narasi anu aya hubunganana ku fungsina. Aya sababaraha ciri anu ngabédakeun kabinét sistem. Fungsi anu béda sareng fitur tina lomari anu dipisahkeun ku carita sapertos selapkeun Cutlery sareng Kotak jaringan diwakilan ku hawu sareng renging. Salajengna, gelas anggur diwakilan ku lampu gantung sareng rak piring anu dilambangkeun ku tangga. Aya opat komponén utama imah anu gaduh ide narasi.

Tontonan

Mykita Mylon, Basky

Tontonan Koleksi MYKITA MYLON didamel tina bahan poliamida énggal anu ningalikeun adaptasi individu anu luar biasa. Bahan khusus ieu diciptakeun lapisan ku lapisan berkat téknik Selektif Laser Sintering (SLS). Ku nyusun ulang babak tradisional panto sareng bentuk buleud panto anu légis anu modis dina taun 1930-an, modél BASKY nambihan pameunteuna énggal dina koleksi tontonan ieu anu mimitina dirarancang pikeun dipaké dina olahraga.

Buku

Brazilian Cliches

Buku "Clichés Brasil" diwangun ku gambar gambar ti katalog clichés Brasil letterpress kuno. Tapi alesan pikeun judulna henteu ngan ukur kusabab klise anu dianggo pikeun komposisi ilustrasi. Dina unggal giliran halaman, urang ngajalankeun kana jenis clichés Brasil anu séjén: anu bersejarah, sapertos datangna Portugis, catechizing pribumi India, kopi sareng siklus ékonomi emas ... éta kalebet clichés Brasil kontemporer, pinuh ku macét. hutang, kondomén tutup sareng tempat ngasingkeun - Digambarkeun dina naratif visual kontemporer anu teu jelas.

Hub Angkot

Viforion

Hub Angkot Proyékna nyaéta HUB Transportasi anu ngahubungkeun padumukan perkotaan anu aya di tengah kahirupan dinamis dina cara anu gampang sareng efisien ku cara ngagabungkeun sistem angkutan anu béda sapertos stasiun karéta api, stasion metro, dek nile sareng stasiun beus salian jasa sanés pikeun ngarobih tempatna janten katalis pikeun pangembangan hareup.

Detektor Cacat Ultrasonic Portabel

Prisma

Detektor Cacat Ultrasonic Portabel Prisma dirancang pikeun uji bahan non-invasif dina lingkungan anu paling ekstrim. Éta mangrupikeun detektor munggaran anu ngalebetkeun imaging real-time canggih sareng scanning 3D, sahingga interpretasi cacad langkung gampang, ngirangan waktos teknisi dina situs. Kalebet kandang anu ampir teu tiasa jalan sareng sababaraha mode pamariksaan anu unik, Prisma tiasa ngaliput sadaya uji aplikasi, tina saluran paip minyak ka komponén aeroangkasa. Éta mangrupikeun detektor anu munggaran kalayan ngarékam data integral, sareng generasi laporan PDF otomatis. Konéktipitas nirkabel sareng Ethernet ngamungkinkeun unit gampang ditingkatkeun atanapi didiagnosis.