Majalah desain
Majalah desain
Réstoran Cina

Pekin Kaku

Réstoran Cina Ngaropea réstoran Pekin-kaku parantos nyayogikeun panyeratan stilistik ngeunaan kumaha réstoran gaya Beijing tiasa, ku nolak desain hiasan beunghar tradisional pikeun milih arsitéktur anu paling gampang. Siling ieu nandakeun hiji Beureum-Parakan anu diciptakeun nganggo tali panjang 80 meter panjang, sedengkeun témbok dirawat dina bata Shanghai poék tradisional. Unsur budaya tina milén Cina miléni kaasup prajurit Terracotta, hare Beureum, sareng keramik Cina disorot dina tampilan minimalis anu nyayogikeun pendekatan kontras ka unsur hiasan.

Réstoran Jepang

Moritomi

Réstoran Jepang Relokasi Moritomi, réstoran anu nawiskeun tuang Jepang, di gigireun warisan dunya Himeji Castle ngajari hubungan antara materialitas, bentuk sareng interpretasi arsitéktur tradisional. Rohangan anu anyar nyoba ngahasilkeun deui pola bénténg batu bénténg dina sagala rupa bahan anu kaasup batu kasar sareng digosok, baja salapis oksida hideung, sareng tikét tatami. Lantai anu dilakukeun dina kerikil salapis résin leutik ngagambarkeun kastil moat. Dua warna, bodas sareng hideung, ngalir sapertos cai ti luar, sareng nyebrang kisi kayu dihiasi panto lawang, ka balé resepsi.

Patung Umum

Bubble Forest

Patung Umum Gelembung Leutik mangrupikeun patung umum dijieun tina baja stainless steel tahan. Terang bercahya kalayan lampu LED RGB anu tiasa diprogram anu ngamungkinkeun patung éta ngajalanan métamorfosis spektakuler nalika srengenge panonpoe. Éta diciptakeun salaku refleksi dina kamampuan pepelakan pikeun ngahasilkeun oksigén. Hutan judul diwangun ku 18 batang baja / batang anu ditungtungan sareng makutha dina bentuk konstruksi spherical anu ngalambangkeun gelembung hawa tunggal. Gelembung Leulut ngarujuk ka flora terestrial ogé anu katelah ti handapeun danau, laut sareng lautan

Tempat Kulawarga

Sleeve House

Tempat Kulawarga Imah anu saé unik ieu dirarancang ku arsiték sareng sarjana Adam Dayem sareng nembé meunang tempat kadua dina kompetisi Amérika-Architects US Building of Year. Imah 3-BR / 2,5-mandi di tempat anu kabuka, jukut guling, dina tempat anu ngeusian kabébasan, ogé pintonan lebak sareng gunung anu dramatis. Salaku enigmatic sakumaha éta praktis, struktur kasebut geus dikandung sacara diagrammatically salaku dua jilid leungeun baju anu sapertos intersecting. Praséhsi kayu anu aya sumberan anu teraskeun ngajantenkeun tékstur anu kasar, éksprésionasi, panyusun ulang kontemporer ngeunaan lumbung lami di Lembah Hudson.

Koper Kelestarian

Rhita

Koper Kelestarian Majelis sareng ngaleupaskeun dirancang pikeun cukang lantaranana. Kalayan sistem struktur engsel Inovatif anu dirarancang, 70 persén bagian dikirangan, teu lem atanapi rivet pikeun fiksasi, henteu aya jahitan tina lebet batin, anu matak ngagampangkeun diperyogikeun, sareng ngirangan 33 persén volume kargo, tungtungna, manjangkeun koper siklus kahirupan. Sadaya bagian tiasa ngagaleuh masing-masing, pikeun ngaropéa koper sorangan, atanapi bagian ngagantian, henteu koper wangsul pikeun perbaikan pusat diperyogikeun, ngahémat waktos sareng ngiringan tapak suku pengiriman karbon.

Korsi Logam Luar

Tomeo

Korsi Logam Luar Salila taun 60an, desainer visi ngembangkeun parabot plastik kahiji. Bakat desainer gandeng sareng sasuai daya tina bahan ngarah kana indispensability. Duanana desainer sareng konsumen janten kecanduan pikeun eta. Kiwari, urang terang bahaya lingkunganna. Leungit, teras réstoran tetep ngeusi korsi plastik. Ieu sabab pasar nawiskeun sakedik alternatifna. Désain desain tetep jarang dieusian ku produsén tina parabotan baja, bahkan dirarancang nganyatakeun deui ti ahir abad ka-19 ... Dieu lahirna Tomeo: korsi baja baja modern, lampu sareng baja.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.