Majalah desain
Majalah desain
Remodeling Kreatif

Redefinition

Remodeling Kreatif Proyék singget mangrupikeun ngajaga konteks gunung, tanpa ngaleungitkeun kenangan réstoran tina tipologi padumukan gunung. Éta kalebet panyubaran utama bumi gunung khas. Sadayana bakal dilakukeun dina situs, nganggo bahan baku logam, kai pinus sareng agrégat mineral, tenaga kerja sareng kaahlian manusa. Gagasan utama anu disebalik ku éta nyaéta pikeun ngajantenkeun barang-barang pikeun nganggona sareng nilai sentimental saatos pamilik panginten bakal kapendak sareng akrab, ogé ngararancang ku kakuatan transformatif bahan dina pikiran.

Réstoran

100 Bites Dessert

Réstoran Nyandak ngeunaan kacamatan salaku téma desain, potret grafis, modél huntu, visual sirah selebritis sadayana fitur konci ngabantosan merangsang rasa kuncup unggal palanggan. Ti siling grafis coklat sareng bodas mewah, ka témbok grafis super bodas, nepi ka témbok tampilan produk anu rapi, bareng sareng 100 lambang biting anu ngagambarkeun sababaraha dekade anu béda, rasa humor hideung anu beunghar janten ngabingungkeun.

Desain Perusahaan

Vivifying Minimalism

Desain Perusahaan Anu dikirimkeun nyaéta nyiptakeun rohangan kontemporer anu ngaropéa terapi dumasar kana téknologi canggih bari nawiskeun perawatan spa klasik. Hasilna nyaéta pikeun nyiptakeun rohangan dinamika anu ngahasilkeun labél ilmiah anu saé bari nambahan konotasi interiors klasik anu haneut. Inspirasi pikeun lobi taneuh asalna tina filsafat zén sareng alam kosmos. Hapinglaster bodas ngenalkeun klinik bodas sareng ilmiah klinis, coklat coklat tina palét klasik anu hinting konotasi rasa kahayang manusa.

Pusat Médis

Neo Derm The Center

Pusat Médis Hal ieu dirarancang pikeun ngaréspon téma jalur, sareng warna biru jeruk sakedik ngan ukur nunjukkeun desain ringkes anu édés sareng énggal pikeun pusat perawatan kulit tinangtu ieu. Balok gurat-gurat bodas dijalankeun sapanjang siling bodas sareng ngalegaan ka rohangan sakuriling dinamika. Zona rélaxasi anu padeukeut sareng panarimaan dipasang dina jeruk jeruk nipis tina parabot kana karpét anu ngantebkeun hakekat anu ngora sareng réjuvenated ku cara ningalikeun palabuhan Victoria.

Ruang Paméran Sareng Rundingan

All Love in Town Sales Center

Ruang Paméran Sareng Rundingan Ruang komérsial ogé tiasa janten kagiatan berorientasi bisnis anu pinuh ku seni sareng éstétika sapertos téater sareng museum.Few desainer sanés pernah ngira yén kombinasi intensip jalma sareng lingkungan janten penting pisan ti anu kantos urang ngarepkeun. Kami nyiptakeun rohangan jero anu nyaruakeun jalma sareng ngalebetkeun kana éta ku ngagunakeun paling hampang bahan-bahan lampu-lampu murah, Ping Pong sareng ball ball hiasan Natal.Tangku ngaluarkeun legenda penjualan harta tina méréskeun tugas jualan dina tilu bulan dina waktos éta dina sadayana industri kusabab desain khusu.

Cincin

Moon Curve

Cincin Dunya alami dina gerakan tetep sabab éta kasaimbangan antara karesep sareng huru-hara. Desain anu hadé didamel tina tegangan anu sami. Kualitas kakuatan na, kageulisan sareng dinamisme batang tina kamampuan seniman tetep kabuka ka para lawan ieu nalika kalakuan nyiptakeun. Potongan anu réngsé mangrupikeun jumlah tina pilihan anu tiasa dilakukeun ku seniman. Sadayana panginten sareng henteu raos bakal nyababkeun damel anu heuras sareng tiris, sedengkeun sadaya raos sareng teu aya kendali ngahasilkeun hasil anu gagal ngémutan sorangan. Intertwining dua bakal mangrupikeun ekspresi ngeunaan tarian kahirupan téa.